Televizorius PHILIPS 75PUS8818/12

Naujiena

Smulkiau

Yra sandėlyje, pristatysime per 1d.d.

1 149,00 €

1 249,00 €

-100,00 €

Savybės

Ekrano įstrižainė 75 inch / 189 cm
Ekrano technologija 4K Ultra HD LED
Vaizdo apdorojimas „P5 Picture Engine“ - 120Hz
Ekrano raiška Ultra HD
Smart TV Taip, Android
Procesoriaus tipas Quad Core
Dinaminis kontrastas HDR10+ / HLG (hibridinis gama logaritmas)
Skaitmeniniai imtuvai DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
Garsas 50 W
„Ambilight“ funkcija Yra
Galimybės „Google TV™“ , „Google Paieška", „YouTube“, „Apple TV“, „Netflix“, „Geforce Now“
Jungtys 4 HDMI, 2 USB (foto, muzika, video), Wi-Fi, „Bluetooth“ 5.0, Optical OUT, Network
VESA tvirtinimas 300x300mm
Energija SDR energinė klasė E Įjungto režimo SDR energijos poreikis 97 kWh/1000 h HDR energinė klasė G Įjungto režimo HDR energijos poreikis 233 kWh/1000 h
Pagaminta Lenkija

Apie prekę

SUSIPAŽINKITE NAUJAS MODELIS 2023

„The One“ su „Dolby Vision“ ir „Dolby Atmos“.

„The One“ su „Dolby Vision“ ir „Dolby Atmos“.

Su „Dolby Vision“ ir „Dolby Atmos“ filmai, laidos ir žaidimai atrodo ir skamba neįtikėtinai. Pamatykite vaizdą taip, kai jį kūrė režisierius – daugiau jokių nuviliančių scenų, kurios yra per tamsios, kad ką nors matytumėte! Aiškiai girdėkite kiekvieną žodį. Girdėkite garso efektus taip, tarsi viskas iš tikrųjų vyktų aplink jus.

„Philips“ belaidė namų sistema su „DTS Play-Fi“

„Philips“ belaidė namų sistema su „DTS Play-Fi“

Vos išpakavę girdėsite puikų ir aiškų televizoriaus garsą. Panorėję, prie „Philips“ belaidės namų sistemos su „DTS Play-Fi“ akimirksniu prijungsite visuose namuose esančias suderinamas garso kolonėles ir belaidžius garsiakalbius. Naudodami televizorių ir centrinį garsiakalbį net galite sukurti namų kino erdvinio garso sistemą.

Magiška „Ambilight“. Tik iš „Philips“.

Magiška „Ambilight“. Tik iš „Philips“.

Su „Philips Ambilight“ puiki „Philips“ televizoriaus žiūrėjimo patirtis tampa dar geresnė! LED lemputės aplink televizoriaus kraštą švyti ir keičia spalvą. Jos puikiai sinchronizuojamos su ekrane rodomo veiksmo arba muzikos spalvomis. Jos skleidžia šilumą ir kausto dėmesį. Svarstysite, kaip galėjote mėgautis televizija be jų.

Pritrenkiančios išvaizdos „The One“. „Philips P5 Picture Engine“.

„Philips P5 Engine“ perteikia tokį pat puikų vaizdą kaip ir jūsų mėgstamas turinys. Detalėse pastebimas didesnis gylis. Spalvos ryškios, o odos atspalviai atrodo natūraliai. Kontrastas toks aiškus, kad pajusite kiekvieną smulkmeną. Judesiai tobulai sklandūs.

Patinkančios pramogos ir šiek tiek „Google“ pagalbos.

Ką norite žiūrėti? „Google TV“ rasite filmų, laidų ir kito turinio iš visų jūsų programėlių ir prenumeratų. Viskas bus paruošta būtent jums. Sulauksite pasiūlymų, kuriuose bus atsižvelgta į jūsų pomėgius, ir net galėsite naudoti programėlę „Google TV“ telefone bei keliaudami kurti žiūrėtino turinio sąrašą.

Žaidimas! 120 Hz, VRR, „FreeSync“ ir itin maža įvesties delsa.

Su „Ambilight“ televizoriumi su HDMI 2.1 galite geriausiai išnaudoti visą savo naujos kartos žaidimų įrangą, pasižyminčią itin greito reagavimo žaidimu ir sklandžiai veikiančia grafika. Pašokite, pasukite monetą, praslyskite kampu. Veikia VRR ir „Freesync“ funkcijos. Su „Ambilight“ žaidimų režimu emocijos dar didesnės.