Televizorius PHILIPS 65PML9308/12

Naujiena

Smulkiau

Yra sandėlyje, pristatysime per 1d.d.

Dėmesio: Sandėlyje mažas kiekis!

1 199,00 €

1 499,00 €

-300,00 €

Savybės

Ekrano įstrižainė 65 inch / 165 cm
Ekrano technologija 4K Ultra HD MiniLED
Vaizdo apdorojimas „P5 Picture Engine“ - 120Hz
Ekrano raiška Ultra HD
Smart TV Taip
Procesoriaus tipas Quad Core
Dinaminis kontrastas HDR10+ / HLG (hibridinis gama logaritmas)
Skaitmeniniai imtuvai DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
Garsas „Bowers & Wilkins“ 2.1 Channel Output power: 64Watts (RMS)
„Ambilight“ funkcija Yra
Galimybės Philips Smart TV with improved OS
Jungtys 4 HDMI, 2 USB (foto, muzika, video), Wi-Fi, „Bluetooth“ 5.0, Optical OUT, Network
VESA tvirtinimas 300x300mm
Energija SDR energinė klasė F Įjungto režimo SDR energijos poreikis 102 kWh/1000 h HDR energinė klasė G Įjungto režimo HDR energijos poreikis 207 kWh/1000 h
Pagaminta Lenkija

Apie prekę

SUSIPAŽINKITE NAUJAS MODELIS 2023

Big-screen brilliance. For every dramatic moment

Jums patiks tikroviškas vaizdas 

Itin aiškus kontrastas. Ypatingas sodrumas. „MiniLED“ televizoriai yra tobulesni už LED televizorius, nes juose yra šimtai išmaniųjų apšvietimo zonų, kurios savarankiškai pritemsta ir šviečia, kad būtų sukurtas neįtikėtinai įspūdingas vaizdas.

Legendinis „Bowers & Wilkins“ garsas.

Legendinis „Bowers & Wilkins“ garsas.

Plona integruota „Bowers & Wilkins“ garso sistema sukuria itin plačią garsinę aplinką, kuri nepaprastai įtraukia. Devyni priekiniai garsiakalbiai ir specialus centrinis kanalas nukreipia išraiškingą garsą ir aiškius dialogus kaip tik ten, kur esate jūs. Galinėje dalyje tvirtinamas žemųjų dažnių garsiakalbis skleidžia sodrų ir tikslų garsą.

Puikus televizorius. Jokio vargo. „Philips Smart TV“.

Puikus televizorius. Jokio vargo. „Philips Smart TV“.

Mūsų naujasis išmanusis televizorius veikia greitai. Jums patinka serialai? Galite žiūrėti tiesiog namų ekrane. Jei ieškote ko nors naujo, galite naršyti kategorijas, pvz., veiksmo filmų ar dramų, ir vienoje vietoje matyti geriausių transliacijų pasiūlymus.

„The One“ su „Dolby Vision“ ir „Dolby Atmos“.

„The One“ su „Dolby Vision“ ir „Dolby Atmos“.

Su „Dolby Vision“ ir „Dolby Atmos“ filmai, laidos ir žaidimai atrodo ir skamba neįtikėtinai. Pamatykite vaizdą taip, kai jį kūrė režisierius – daugiau jokių nuviliančių scenų, kurios yra per tamsios, kad ką nors matytumėte! Aiškiai girdėkite kiekvieną žodį. Girdėkite garso efektus taip, tarsi viskas iš tikrųjų vyktų aplink jus.

„Philips“ belaidė namų sistema su „DTS Play-Fi“

„Philips“ belaidė namų sistema su „DTS Play-Fi“

Vos išpakavę girdėsite puikų ir aiškų televizoriaus garsą. Panorėję, prie „Philips“ belaidės namų sistemos su „DTS Play-Fi“ akimirksniu prijungsite visuose namuose esančias suderinamas garso kolonėles ir belaidžius garsiakalbius. Naudodami televizorių ir centrinį garsiakalbį net galite sukurti namų kino erdvinio garso sistemą.

Magiška „Ambilight“. Tik iš „Philips“.

Magiška „Ambilight“. Tik iš „Philips“.

Su „Philips Ambilight“ puiki „Philips“ televizoriaus žiūrėjimo patirtis tampa dar geresnė! LED lemputės aplink televizoriaus kraštą švyti ir keičia spalvą. Jos puikiai sinchronizuojamos su ekrane rodomo veiksmo arba muzikos spalvomis. Jos skleidžia šilumą ir kausto dėmesį. Svarstysite, kaip galėjote mėgautis televizija be jų.

Pritrenkiančios išvaizdos „The One“. „Philips P5 Picture Engine“.

„Philips P5 Engine“ perteikia tokį pat puikų vaizdą kaip ir jūsų mėgstamas turinys. Detalėse pastebimas didesnis gylis. Spalvos ryškios, o odos atspalviai atrodo natūraliai. Kontrastas toks aiškus, kad pajusite kiekvieną smulkmeną. Judesiai tobulai sklandūs.

Žaidimas! 120 Hz, VRR, „FreeSync“ ir itin maža įvesties delsa.

Su „Ambilight“ televizoriumi su HDMI 2.1 galite geriausiai išnaudoti visą savo naujos kartos žaidimų įrangą, pasižyminčią itin greito reagavimo žaidimu ir sklandžiai veikiančia grafika. Pašokite, pasukite monetą, praslyskite kampu. Veikia VRR ir „Freesync“ funkcijos. Su „Ambilight“ žaidimų režimu emocijos dar didesnės.