Televizorius PHILIPS OLED 77OLED908/12

Naujiena

  • 194 cm (77 in) „Ambilight“ televizorius
  • Ryškus OLED META ekranas
  • Procesorius „P5 AI Picture Engine“
  • „Bowers & Wilkins“ garsas
  • „Google TV™“
  • DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
  • Garantija 24 mėn

Smulkiau

Skambinkite: +370 698 46 220

4 099,00 €

4 299,00 €

-200,00 €

Savybės

Ekrano įstrižainė 77 inch / 194 cm
Ekrano technologija OLED META
Vaizdo apdorojimas „P5 AI Perfect Picture Engine“
Ekrano raiška Ultra HD
Smart TV Taip, Android
Procesoriaus tipas „Quad Core“
Skaitmeniniai imtuvai DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
Garsas „Bowers & Wilkins“ garsas Išėjimo galia: 80 vatų (RMS) 3.1 kanalas
„Ambilight“ funkcija Yra
Galimybės Ambilight 3XL, Wi-Fi, Google TV, 16GB atmintis
Jungtys 4 HDMI, 3 USB, Optical out, „Ethernet“ LAN RJ-45
VESA tvirtinimas 400 x 300 mm
Energija SDR energinė klasė G Įjungto režimo SDR energijos poreikis 147 kWh/1000 h HDR energinė klasė G Įjungto režimo HDR energijos poreikis 143 kWh/1000 h
Pagaminta Lenkija

Apie prekę

SUSIPAŽINKITE NAUJAS MODELIS 2023

Legendinis „Bowers & Wilkins“ garsas.

Legendinis „Bowers & Wilkins“ garsas.

Plona integruota „Bowers & Wilkins“ garso sistema sukuria itin plačią garsinę aplinką, kuri nepaprastai įtraukia. Devyni priekiniai garsiakalbiai ir specialus centrinis kanalas nukreipia išraiškingą garsą ir aiškius dialogus kaip tik ten, kur esate jūs. Galinėje dalyje tvirtinamas žemųjų dažnių garsiakalbis skleidžia sodrų ir tikslų garsą.

Ryškus OLED META ekranas. Televizorius palaiko visus pagrindinius HDR formatus

Ryškus OLED META ekranas. Televizorius palaiko visus pagrindinius HDR formatus

Ryškus OLED META ekranas. Televizorius palaiko visus pagrindinius HDR formatus

Turėkite IMAX namuose. Sertifikuota „IMAX Enhanced“.

Turėkite IMAX namuose. Sertifikuota „IMAX Enhanced“.

Sveiki atvykę į Holivudą! Su „Philips“ OLED televizoriumi patirsite visus filmų, skirtų leisti IMAX kino sistemose, įspūdžius. Pajuskite daug didesnes proporcijas. Kiekvienoje scenoje pamatykite daugiau. Kartu su „Ambilight“ patirsite nepamirštamą filmų vakarą.

Kinematografinis vaizdas ir garsas. „Dolby Vision“ ir „Dolby Atmos“.

Kinematografinis vaizdas ir garsas. „Dolby Vision“ ir „Dolby Atmos“.

Su „Dolby Vision“ ir „Dolby Atmos“ filmai, laidos ir žaidimai atrodo ir skamba neįtikėtinai. Pamatykite vaizdą taip, kai jį kūrė režisierius – daugiau jokių nuviliančių scenų, kurios yra per tamsios, kad ką nors matytumėte! Aiškiai girdėkite kiekvieną žodį. Girdėkite garso efektus taip, tarsi viskas iš tikrųjų vyktų aplink jus.

„Philips“ belaidė namų sistema su „DTS Play-Fi“

„Philips“ belaidė namų sistema su „DTS Play-Fi“

Vos išpakavę girdėsite puikų ir aiškų televizoriaus garsą. Panorėję, prie „Philips“ belaidės namų sistemos su „DTS Play-Fi“ akimirksniu prijungsite visuose namuose esančias suderinamas garso kolonėles ir belaidžius garsiakalbius. Naudodami televizorių ir centrinį garsiakalbį net galite sukurti namų kino erdvinio garso sistemą.

Dar labiau prikausto dėmesį. „Ambilight“ televizorius.

Su naujos kartos „Ambilight“ už ekrano esančios LED lempos sukuria užburiančią įvairiaspalvės šviesos aureolę. Ji dar detalesnė, aiškesnė ir labiau sinchronizuojama su vykstančiu veiksmu! Be to, tuščią ekraną pagyvinsite su „Aurora“ vaizdų ir vaizdo įrašų kolekcija, kuri puikiai atrodo kartu su „Ambilight“.

Kad ir ką žiūrėtumėte, vaizdas toks tikroviškas. „P5 engine“ su DI.

„Philips P5“ sistema su DI perteikia tokį realų vaizdą, kad galėtumėte tiesiog į jį žengti. Gilaus mokymosi DI algoritmas apdoroja vaizdus panašiai, kaip tai daro žmogaus smegenys. Nesvarbu, ką žiūrite, matote tikroviškas detales ir kontrastą, sodrias spalvas ir natūralius judesius.

Aukščiausios kokybės dizainas. Paruoštas ateičiai.

Itin plonas metalinis rėmelis atrodo tikrai stilingai, o naudodami satininio chromo pasukamą stovą televizorių pastatysite be vargo. Nuotolinio valdymo pulte yra apšvietimas, kad būtų lengviau naudoti. Mūsų televizoriaus pakuotei naudojamas FSC sertifikuotas perdirbtas kartonas, o mūsų spausdintinė medžiaga yra iš perdirbto popieriaus.

Patinkančios pramogos ir šiek tiek „Google“ pagalbos.

Ką norite žiūrėti? „Google TV“ rasite filmų, laidų ir kito turinio iš visų jūsų programėlių ir prenumeratų. Viskas bus paruošta būtent jums. Sulauksite pasiūlymų, kuriuose bus atsižvelgta į jūsų pomėgius, ir net galėsite naudoti programėlę „Google TV“ telefone bei keliaudami kurti žiūrėtino turinio sąrašą.

Įspūdingas žaidimams. 120 Hz, itin maža delsa, „G-Sync“, VRR, „Freesync“.

Žaiskite be apribojimų ir įsijauskite į neįtikėtiną OLED realizmą! HDMI 2.1, itin greitas 120 Hz vietinis atnaujinimo dažnis ir itin maža įvesties delsa – geriausia naujos kartos žaidimų įranga, pasižyminti sklandžiu, greitai reaguojančiu žaidimu ir itin natūraliais judesiais. Su „Ambilight“ žaidimų režimu patirsite dar daugiau jaudulio.